PERSONal voedingsplan

Personal voedingsplan

Voeding is een essentieel onderdeel in wie we zijn en wat we doen of kunnen doen. We komen er dagelijks mee in aanraking en is essentieel in ons voortbestaan.

Hoeveel we eten, wat we eten en hoe vaak we eten bepaald voor een heel groot deel onze gezondheid, hoe we ons voelen en ook hoe we eruit zien.

Ondanks dat dit zo een enorme impact op ons hele leven heeft, is het heel moeilijk om de juiste voedingskeuzes te maken en weten we eigenlijk niet veel af van wat we echt nodig hebben en wat misschien veel minder nodig is.

De juiste voedingsinname en voedingskeuze is enorm belangrijk bij het bereiken van onze doelen. Of dit doel gericht is op een sportprestatie of om bijvoorbeeld af te vallen. Voeding bepaald voor 80%  het resultaat.

Het Personal Voedingsplan is bedoeld om jou specifiek te helpen met jouw doelen, daarom zal het voedingsplan ook precies op jou zijn afgestemd.

Heb je behoefte aan een deskundig advies en wil je graag samen met iemand je doel behalen, dan is het Personal Voedinsplan precies wat voor jou !!

Wij bieden je verschillende pakketten aan. Wil je alvast een idee hebben over de kosten, klik dan hier voor de prijzen.

Graag helpen wij je bij de keuze van het juiste pakket, ook is er de mogelijkheid om dit in combinatie te doen met Personal Training.

Heb je behoefte aan een extra ondersteuning en wil je hulp ? 
Vul onderstaand contact formulier in en ik bel je terug.

Groeten,

Linda


Contactformulier voeding

* wij proberen binnen 24 uur uw vraag te beantwoorden, check daarom ook uw spam/ongewenste email map.Ons antwoord kan hierin worden gezet door de email provider

Netherlands

Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en begrepen.