PERSONAL TRAINING

Testimonials

Personal Training

Linda Kodde - Master Olympisch Gewichthefster - 59 kg klasse.


Zo’n anderhalf jaar geleden kreeg ik last van mijn linker schouder met trainen. 

Martijn heeft mij toen doorverwezen naar Fysioforces. Hier is mijn rug behandeld en zijn mijn bekken en schouder recht gezet. 

Daarnaast bleek dat mijn bovenrug en hamstrings niet sterk genoeg waren. Ik ben hiervoor gaan trainen bij Martijn.
Martijn heeft mij additioneel twee keer in de week trainingen gegeven om zowel de rug, hamstrings als ook de schouders sterker te maken. 

Na een aantal maanden ging het al beter, maar bij bepaalde oefeningen bleef ik nog last houden.

Na overleg tussen Martijn, de fysiotherapeut en mijzelf bleek mijn linkerschouder een stuk minder sterk te zijn dan mijn rechter. Martijn heeft vervolgens het trainingsschema aangepast, om dit weer gelijk te krijgen.

Dankzij de revalidatie trainingen van Martijn en de behandelingen bij Fysioforces kan ik nu weer pijnvrij trainen en wedstrijden doen.


Personal Training

Yaëla Monfils 


Martijn heeft mij geholpen met blessures aan mijn knie en schouder. Voor beide blessures ben ik op advies van Martijn naar Fysioforces gegaan.
In samenwerking met de Fysioforces heeft Martijn een speciaal aangepast trainingsschema gemaakt. Bijvoorbeeld voor mijn knie een training waarbij ik mijn benen, buik en rug train zonder daarbij mijn knieën te belasten.

Voor mijn schouders heeft hij iets soortgelijks gedaan. Ik heb nu geen last meer van mijn schouder en ook gaat het steeds beter met mijn knie, met dank aan de trainingen van Martijn en de behandelingen bij Fysioforces.