PERSONAL TRAINING

Testimonials

Sanne Groenewegen-Wolvers


Voor mijn zwangerschap sportte ik zo’n vier keer in de week; 2x crossfit en 2x een eigen schema in de sportschool. Tijdens mijn zwangerschap heb ik tot week 33 door kunnen trainen en toen dat niet meer ging heb ik de laatste paar weken wat lessen aquagym meegedaan in het zwembad.

Vanaf week 26 kreeg ik last van mijn bekken en ben ik onder behandeling van de bekkenfysio gekomen, maar gelukkig kon ik wel aangepast mee blijven trainen met de CrossFit les. Daar was ik erg blij mee, ook al kon of mocht ik bepaalde oefeningen natuurlijk niet meer doen. Dit was verder geen
probleem, want Martijn paste bepaalde onderdelen of oefeningen in de les voor mij aan, waarbij in mogelijkheden en niet in onmogelijkheden wordt gedacht; de focus lag op dingen die ik nog wél kon.

Zes weken na de bevalling heb ik op aanraden van Martijn een check laten doen bij de bekkenfysio en kreeg ik groen licht om weer te gaan beginnen met sporten. Onder begeleiding van Martijn heb ik twee maanden lang 2x in de
week personal training gedaan: rustig aan opbouwen, kijken waar het lichaam op reageert en waar extra aandacht nodig is en vooral weer lekker bezig zijn. Daarna ben ik weer rustig aan begonnen met de CrossFit lessen. Natuurlijk vraagt het herstellen en opnieuw fit worden na de zwangerschap en de bevalling even om een investering, maar heb gemerkt dat als je fit een zwangerschap in gaat en ook tijdens de zwangerschap blijft bewegen dat je lichaam zich snel herstelt.


MAGALI VEIRA - CADET KONINKLIJKE MILITAIRE ACADEMY


In juni 2021 is, bij een val tijdens een militaire oefening, mijn schouder uit de kom gegaan. 
De fysiotherapeut op de Militaire Academy schreef een hersteltijd voor van minimaal 6 maanden.
Na een korte rustperiode, mocht ik weer beginnen met sporten en het aansterken van de schouder.  Ik heb contact opgenomen met Martijn om te overleggen wat er gedaan kon worden om mijn schouder sterker te maken.

Martijn heeft mij gedurende de CrossFit lessen binnen 0187 Barbell Gym (aangepast) laten meedraaien. Op deze manier kreeg ik meer vertrouwen in de kracht en stabiliteit van mijn schouder en konden we goed zien wat de schouder aankon. 
Daarnaast heeft hij mij een persoonlijk krachtschema gegeven om te volgen wanneer ik weer in de kazerne was.

Dankzij de oefeningen en het krachtschema van Martijn is mijn schouder veel eerder hersteld en ben ik 3 maanden eerder fit verklaard dan dat de fysiotherapeut eerder voor ogen had.

Yaëla Monfils 


Martijn heeft mij geholpen met blessures aan mijn knie en schouder. Voor beide blessures ben ik op advies van Martijn naar Fysioforces gegaan.
In samenwerking met de Fysioforces heeft Martijn een speciaal aangepast trainingsschema gemaakt. Bijvoorbeeld voor mijn knie een training waarbij ik mijn benen, buik en rug train zonder daarbij mijn knieën te belasten.

Voor mijn schouders heeft hij iets soortgelijks gedaan. Ik heb nu geen last meer van mijn schouder en ook gaat het steeds beter met mijn knie, met dank aan de trainingen van Martijn en de behandelingen bij Fysioforces.