PERSONAL TRAINING

Joke en Martijn Bomas


Sinds oktober 2020 volgen wij personal training bij Martijn. We waren op een punt aangeland dat we overtuigd waren dat we iets aan onze fitheid moesten doen.
Sportschool hadden we in het verleden al eens geprobeerd, maar dat was geen groot succes. Vooral het ontbreken van een programma op maat, de vrijblijvendheid en de drukte op de sportschool op de dagen dat wij konden leidde ertoe dat we daar niet langer naar toe gingen.

We hoorden goede berichten over Martijn en besloten om dat maar een keer te gaan proberen. Linda gaf ons de nodige voedingsadviezen en met Martijn bespraken we wat onze wensen waren en wat hij ons kon bieden. En zo gingen we aan de slag. In eerste instantie allebei een keer in de week en Joke ging al snel naar twee keer in de week.
Het goede van Martijn is dat hij goed luistert naar wat onze problemen zijn en daar een maatprogramma op aanpast. Zo had ik bijvoorbeeld al vele jaren regelmatig problemen met lage rugpijn, wat waarschijnlijk werk gerelateerd was, maar waar ik maar tot op zekere hoogte wat aan kon veranderen. Door specifiek te trainen op het versterken van de rugspieren, kan ik nu zeggen dat ik nu nog maar zelden lage rugpijn heb.

Verder is het fijn dat Martijn veel variatie heeft in zijn oefeningen en daardoor is het niet altijd maar hetzelfde. Iedere week zie ik er weer een beetje tegenop omdat hij ons flink laat sporten en ik soms helemaal stuk ga,  maar na afloop heb ik er toch altijd weer een goed gevoel over en zie ik de sprongen die we in de afgelopen jaren gemaakt hebben.


Jurian Hobbel - Voetballer FC Dordrecht


Mijn naam is Jurian Hobbel en ik voetbal al meer dan 12 jaar op hoog niveau. 
Ik heb 10 jaar bij de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam gevoetbald en het seizoen 2020/202 ga ik aan mijn 4e seizoen beginnen bij FC Dordrecht. 

Ik ben ruim 2 jaar geleden begonnen met personal training bij Martijn. Dit heeft mij tot nu toe veel opgeleverd.  In het verleden heb ik  heel veel last gehad van langdurige blessures. Sinds ik bij Martijn train voel ik mij topfit en merk dat ik veel stappen maak op conditioneel maar vooral op krachtgebied. 
De personal trainingen zijn fijn en vooral goed om progressie te boeken. 

Jurian is sinds begin januari 2020 een vast selectie lid van het eerste elftal van FC Dordrecht (profclub uit de Keuken Kampioen Divisie)