Linda Kodde is de Voedingscoach van 0187 Barbell Gym. Naast haar rol als voedingscoach, geeft Linda de Kidz lessen, WOW trainingen en is zij tevens een van de CFT en Barbell coaches.

Als gediplomeerd gewichtsconsulente heeft zij ruime kennis en ervaring als het gaat om voeding, sporten en het maximale resultaat halen uit deze combinatie.
In haar bedrijf Linda's Voeding & Coaching helpt Linda sporters en niet sporters aan het behalen van hun doelen op het gebied van voeding.

Naast voeding is Linda een actieve Olympisch Gewichtheffer waarbij zij in 2020 goud heeft behaald op het NK Masters in Den Helder.
Zij assisteert tevens bij de Barbell trainingen voor het onderdeel Olympisch Gewichtheffen.
Naast haar werk als voedings- en gewichthefcoach, is Linda ook Fysiotherapeute in opleiding aan het HBO in Utrecht.

Linda begeleidt zowel mensen binnen als ook buiten de gym. Haar bedrijf Linda's Voeding & Coaching is te bereiken via [email protected] voor het maken van een afspraak en een intake.

Het is zowel mogelijk om enkel een voedingsanalyse te laten doen als ook een volledig programma. Wij bieden verschillende programma's aan, elk programma duurt maximaal 12 weken. 


De tarieven zijn hier te vinden

Ervaring:
2020 - Voedingscoaching
2018 - Olympisch Gewichtheffen ( Zilver op het Nederlands kampioenschap 2023 35+, in de klasse -59 kg & Nederlands kampioen 2020 35+, in de klasse -55 kg) 
2020 - Coaching Olympisch Gewichtheffen ( Headcoach Europees Kampioenschap Masters 2021)
2015 - CrossFit als atleet
 


Opleidingen/Cursussen
- HBO Fysiotherapie (in opleiding)
- HBO Sport en Voeding
- Gewichtsconsulente 
- Vasculair diagnostisch laborant (kennis van het hart en vaatstelsel)