teenz

De beste en meest veelzijdige training voor tieners 


teenz training

Bij de TEENZ lessen staat de fysieke en mentale ontwikkeling van onze tieners centraal. Wij zorgen voor een veilige, verantwoorde maar ook een competitieve manier van functioneel  trainen. Tijdens onze lessen maken we ze sneller, sterker, fitter en vaardiger zodat hun zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroot. TEENZ is ontwikkeld voor tieners in de leeftijd van 10 tot 16 jaar. De overlap met de Kidz in de leeftijdsfase van 10 tot 12 jaar is bewust gekozen. Sommige tieners hebben sneller behoefte aan een serieuzere manier van trainen, waar andere juist zich veel prettiger voelen in een nog wat speelsere omgeving. 
Per tiener in deze leeftijdsfase, bekijken wij in welke groep zij het beste passen. 

HOE ZIET EEN LES ER NOU UIT ?

We beginnen met een algemene warming up, hierin pakken we zaken als flexibiliteit en coördinatie.
Daarna gaan we naar de ontwikkeling van onderdelen uit het turnen zoals pull-ups, muscle-ups en handstand variatie. Maar ook uit het gewichtheffen en powerliften. Oftewel, een hele diverse training waarbij de ontwikkeling van de tiener voorop staat.
We sluiten het uur af met een conditionele workout (ook wel de WOD genoemd). Hierin kunnen allerlei onderdelen worden opgepakt met behulp van barbells, kettlebells, wall balls etc.

De trainingen worden gegeven door Coach Linda (Fysiotherpeute i.o.) met ondersteuning van Coach Martijn (Bewegingsspecialist). Op deze manier wordt de kennis gebundeld en wordt ervoor gezorgd dat elke kind op een veilige en verantwoorde manier kan sporten.

Ouders kunnen blijven wachten in het zitgedeelte boven naast het kantoor. Zo kunt u zien wat uw kind allemaal doet.

Het terrein is volledig omheind met een hek, er kunnen dus geen vreemden binnenkomen, of kinderen zomaar weg gaan. Wel zo fijn en veilig.


Zin om mee te doen? We starten om 10.30 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected]