KIDZ

De beste en meest veelzijdige training voor kinderen 


kidz training waarbij elk kind telt.

Bij de KIDZ lessen maken wij op een leuke, speelse en soms competitieve manier, kinderen bekend met functionele training. Tijdens onze lessen maken we ze sneller, sterker, fitter en vaardiger zodat hun zelfvertrouwen en weerbaarheid vergroot. KIDZ is ontwikkeld voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar. Veiligheid, fun en samenwerken staan centraal. Plezier staat bij iedere training voorop en spelenderwijs ontwikkelen de kinderen een stevige basis voor een gezond, fit en actief leven. 

We kijken niet alleen naar één specifieke kant van het sporten, maar juist heel erg breed.
Onderdelen zoals, coördinatie, snelheid, kracht, conditie en mobiliteit komen in iedere training naar voren.  Wij kiezen ervoor om de kinderen te leren hoe zij het beste kunnen bewegen en bouwen wij vertrouwen op in het werken met gewichten en andere attributen.

De trainingen worden gegeven door Coach Linda (Fysiotherpeute i.o.) met ondersteuning van Coach Martijn (Bewegingsspecialist). Op deze manier wordt de kennis gebundeld en wordt ervoor gezorgd dat elke kind op een veilige en verantwoorde manier kan sporten.

De KIDZ lessen duren max 60 minuten. We beginnen met een warming-up en de uitleg van de oefeningen die ze die dag gaan doen. Daarna wordt er klassikaal geoefend op datgene wat er in de training centraal staat/ Vervolgens wordt er een leuke workout gemaakt en als er tijd is, nog een eindspel.


Ouders kunnen blijven wachten in het zitgedeelte boven naast het kantoor. Zo kunt u zien wat uw kind allemaal doet.

Het terrein is volledig omheind met een hek, er kunnen dus geen vreemden binnenkomen, of kinderen zomaar weg gaan. Wel zo fijn en veilig.


Zin om mee te doen? We starten om 9.30 uur. Opgeven kan door een mail te sturen naar [email protected]